PENTRU CE... SACUL PENTRU ASPIRATOR ?
Puterea de aspirare a aparatului este data de motor. Acesta formeaza un curent de aer care antreneaza cu el particulele de praf in SACUL PENTRU ASPIRATOR prin orificiul de colectare a suportului din carton. In interiorul lui este retinut numai praful colectat, aerul trecand prin porii materialului si este eliminat din incinta aspiratorului printr-un microfiltru care la randul lui filtreaza aerul si in acelasi timp protejeaza motorul de eventuale particule de praf.
CE ESTE... SACUL PENTRU ASPIRATOR ?
SACUL PENTRU ASPIRATOR este confectionat din unul sau mai multe straturi de hartie filtru in functie de modelul si puterea de aspirare a aparatului. Fiecare model se identifica prin forma/dimensiuni ale suportului din carton (acesta are/nu are garnitura de etansare), volumul/dimensiunile produsului si numarul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficienta a aspiratorului. Aceste caracteristici reprezinta totodata si diferentele dintre SACII PENTRU ASPIRATOR. Atat calitatea materialelor folositei cat si tehnologia de fabricatie a SACULUI PENTRU ASPIRATOR determina nu numai pretul produsului cat si eficienta lui in aspirare.
Recomandari
SACUL PENTRU ASPIRATOR este confectionat din hartie filtru care capteaza particulele de praf si permite aerului sa iasa. Cand porii hartiei se obtureaza cu praf, aerul nu mai poate iesi cu usurinta. Astfel, se reduce eficienta aspirarii,se suprasolicita motorul si exista posibilitatea supraincalzirii acestuia. Avand porii incarcati cu praf, hartia filtru isi reduce capacitatea de filtrare. Aerul impinge praful retinut in porii hartiei, facand ca acesta sa ajunga in motor si apoi in camera. Golind si refolosind SACUL PENTRU ASPIRATOR se reduce eficienta aspirarii cu 50% sau mai mult.
Se recomanda schimbarea SACULUI PENTRU ASPIRATOR cand s-a umplut in proportie de ½. Nu incercati sa refolositi SACUL PENTRU ASPIRATOR. Asigurati-va o rezerva de SACI PENTRU ASPIRATOARE, acesta fiindu-va la indemana, il veti putea schimba cand cel din aspirator s-a umplut. Urmariti instructiunile producatorului de aspiratoare pentru montarea SACULUI PENTRU ASPIRATOR
RO
Sacii de aspirator V4YOU sunt confectionati dintr-o hartie speciala, fiind optimi pentru o exploatare buna si performanta a aspiratorului dumneavoastra. Rugam, urmariti instructiunile producatorului de aspiratoare pentru montarea sacului.
GB
V4YOU vacuum cleaner bags made of special paper are designed whit the right function, performance and shape for your particular vacuum cleaner. Please follow the vacuum cleaner manufacturer's instructions when fitting.
F
Les sacs V4YOU en papier special sont parfaitement adaptes au point de vue fonction, performance et forme a votre aspirateur. Veuillez les mettre en placer comme indique dans le mode d'emploi du fabricant de votre aspirateur.
E
Las bolsas para aspiradores de remolino, hechas de papel especial, estan adaptadas a su aspirador en cuanto a function, capacidad y forma. Rogamos colocarlascon arreglo a las instrucciones de uso de fabricante.
I
I sacchetti V4YOU in carta speciale sono idonei per funzionamento, prestazione e forma al vostro aspirapolvere. Usare in base alle instruzioni della Cassa produttrice dell aspirapolvere.
D
V4YOU Staubsauger-Beutel aus spezialpapier sind in Funktion, Leistung und Form auf Ihren Staubsauger abgestimmt. Bitte nach Bedienungsanleitung des Straubsauger-Herstellers einsetzen.
PENTRU CE... MICROFILTRUL ?
Puterea de aspirare a aparatului este data de motor, acesta formeaza un curent de aer care antreneaza cu el particulele de praf in sacul / punga prin orificiul de colectare a suportului din carton, in interiorul lui retinanduse numai praful colectat, aerul trecand prin porii materialului si eliminandu-se din incinta aspiratorului printr-un MICROFILTRU care la randul lui filtreaza aerul si retine eventualele particule de praf protejand motorul si totodata reantoarcerea particulelor de praf in camera.
CE ESTE... MICROFILTRUL ?
MICROFILTRUL este un element de filtrare compus din unul sau mai multe straturi de material filtrant care retine eventualele particule de praf din incinta in care se afla sacul / punga si nu permite patrunderea lor in incinta in care se afla motorul. Astfel eventuale particule de praf din aerul care tranziteaza filtrul sunt retinute in microfiltru. Modelele de MICROFILTRE sunt confectionate din diferite materiale, acestea corespund modelului si puterii de aspirare a aparatului. Scopul lor este de a filtra aerul si de a retine particulele de praf fiind optime pentru o exploatare eficienta a aspiratorului. Fiecare model se identifica prin forma / dimensiuni / volum, tipul materialului folosit si numarul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficienta a aspiratorului. Diferenta dintre MICROFILTRE consta in forma / dimensiunea / volum si tipul de material filtrant din care este confectionat produsul.
Recomandari
Se recomanda schimbarea MICROFILTRULUI la un numar de 5 saci / pungi folosite. In cazul neinlocuirii MICROFILTRULUI aerul impinge praful retinut in porii materialului facand ca acesta sa ajunga in motor si apoi in camera. Porii materialului filtrant fiind obturati cu praf blocheaza curentul de aer reducand eficienta filtrarii aerului, supralicitand motorul si existand posibilitatea supraincalzirii acestuia.
Scuturand sau spaland MICROFILTRUL se reduce eficienta cu 50% sau mai mult. Atat calitatea materialului cat si tehnologia de fabricatie a MICROFILTRULUI determina nu numai pretul produsului cat si eficienta lui in asipirare. Faceti-va o rezerva de MICROFILTRE, acestia fiindu-va la indemana ii veti putea schimba cand cel din aspirator s-a obturat cu praf. Urmariti instructiunile producatorului de aspiratoare pentru montarea MICROFILTRUL. Nu folositi aspiratorul fara filtrele de protectie asezate la locul lor. Stratul de microfiltru poate fi dublat sau triplat in functie de puterea de aspirare a motorului.
RO
Microfiltrul pentru aspirator este confectionat din materiale si fibre compuse, fiind incarcate electrostatic retin peste 95% din microparticule.
GB
Microfilter vacuum cleaner is made of materials and compound fibers electrostatically charged, retaining over 95% of the microparticles.
F
Aspirateur microfiltre faite de matériaux fibreux et composé est chargée électrostatiquement conserver plus de 95% des microparticules.
E
Microfiltro limpiador de vacío es hecha de materiales y fibras compuestas que están electrostáticamente, reteniendo más de 95% de las micropartículas..
I
Aspirapolvere Microfiltro e fatta di materiali in fibra ecomposto viene caricata elettrostaticamente trattenere piu del 95% delle microparticelle.
D
Microfilter Staubsauger aus Fasermaterialien und Verbindung elektrostatisch aufgeladen behalten über 95% der Mikropartikel.
PENTRU CE... PUNGA PENTRU COLECTARE ?
Puterea de aspirare a aparatului este data de motor. Acesta formeaza un curent de aer care antreneaza cu el particulele de praf in PUNGA PENTRU COLECTARE prin orificiul de colectare a suportului din carton. In interiorul lui este retinut numai praful colectat, aerul trecand prin porii materialului si este eliminat din incinta aspiratorului printr-un microfiltru care la randul lui filtreaza aerul si in acelasi timp protejeaza motorul de eventuale particule de praf.
CE ESTE... PUNGA PENTRU COLECTARE ?
PUNGA PENTRU COLECTARE este confectionata din unul sau mai multe straturi de material filtru in functie de modelul si puterea de aspirare a aparatului. Fiecare model se identifica prin forma / dimensiuni ale suportului din carton ( acesta are / nu are garnitura de etansare ), volumul / dimensiunile produsului si numarul de straturi de filtrare, toate acestea fiind optime pentru o exploatare eficienta a aspiratorului. Aceste caracteristici reprezinta totodata si diferentele dintre PUNGILE PENTRU COLECTARE. Atat calitatea materialelor folositei cat si tehnologia de fabricatie a PUNGII PENTRU COLECTARE determina nu numai pretul produsului cat si eficienta lui in aspirare.
Recomandari
PUNGA PENTRU COLECTARE este confectionata din material filtru care capteaza particulele de praf si permite aerului sa iasa. Cand porii materialului se obtureaza cu praf, aerul nu mai poate iesi cu usurinta. Astfel, se reduce eficienta aspirarii,se suprasolicita motorul si exista posibilitatea supraancalzirii acestuia. Avand porii incarcati cu praf, materialul filtrant isi reduce capacitatea de filtrare. Aerul impinge praful retinut in porii materialului filtrant, facand ca acesta sa ajunga in motor si apoi in camera. Golind si refolosind PUNGA PENTRU COLECTARE se reduce eficienta aspirarii cu 50% sau mai mult.
Se recomanda schimbarea PUNGII PENTRU COLECTARE cand s-a umplut in proportie de ½ .Nu incercati sa refolositi PUNGA PENTRU COLECTARE. Asigurati-va o rezerva de PUNGI PENTRU COLECTARE, acestea fiindu-va la indemana, le veti putea schimba cand cea din aspirator s-a umplut. Urmariti instructiunile producatorului de aspiratoare pentru montarea PUNGII PENTRU COLECTARE
RO
Pungile pentru colectare praf V4YOU sunt confectionate dintr-un material netesut special,fiind optime pentru o exploatare buna si performanta a aspiratorului dumneavoastra. Rugam, urmariti instructiunile producatorului de aspiratoare pentru montarea pungii.
GB
V4YOU dust bags are made of special non woven material and are designed to have the right function, performance and shape for your particular vacuum cleaner. Please follow the vacuum cleaner manufacturer's instructions when changing the bag.
F
Les sacs a poussiere V4YOU sont réalisés en un matériau non-tisse spécialement sont parfaitement adaptes au point de vue fonction, performance et forme a votre aspirateur. Veuillez les mettre en placer comme indique dans le mode d'emploi du fabricant de votre aspirateur.
E
Las bolsas V4YOU para el polvo son fabricadas de un material especial y adaptadas a su aspirador en cuanto a function, capacidad y forma. Rogamos colocarlas con arreglo a las instrucciones de uso de fabricante.
I
I sacchetti di polvere V4YOU sono fatti di un materiale speciale non tessuto essendo ottimale per un funzionamento prestazionale il tuo aspirapolvere. Per favore seguire le istruzioni del produttore per sacco a vuoto di montaggio.
D
V4YOU StaubBeutel aus spezielle filtermaterial sind in Funktion Leistung und Form auf Ihren, Staubsauger abgestimmt. Bitte nach Bedienungsanleitung des Straubsauger-Herstellers einsetzen.
director web director web Smarty Web Director
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14